Upravljanje nekretninama GestionaleRe.it je kompletno rešenje za agencije za nekretnine

Zaštićen od neovlašćenog pristupa kroz autentifikaciju sa korisničkim imenom i lozinkom, potpuna kontrola nad sajtom i svim funkcijama sa dodatnim alatima koji su potrebni za jednostavnije i lakše poslovanje.

Upravljanje nekretninama

Program, razvijen u saradnji programera i samih agenata za nekretnine, omogućava uredjivanje, dodavanje i brisanje OGLASA neograničeno*, oglasi se automatski objavljuju, neograničen broj fotografija, slideshow, video podrška, Google Mapa sa StreetVeiw i mnoge druge mogućnosti.

Upravljanje Foto - Tehnički crteži

Imate mogućnost da ubacite neograničen broj fotografija, sa opcijom menjanja pozicije unetih slika, razdvajanja galerije tehničkih crteža objekta od galerije gotovih slika, prikaz kroz slideshow. Automatsko prilagodjavanje Vašeg logotipa na svaku sliku.

Upravljanje Video galerijom i prilozima

Mogućnost da unesete video snimke sa neograničenom integracijom na YouTube nalogu. (Prilagodjen za video plajer). Za svaku nekretninu možete uneti i dodatne priloge sa kontrolom vidljivosti (za javnu ili internu potrebu): dokumentacija nekretnine u pdf, doc, jpg

Nekretnine u izgradnji - Gradjevinarstvo

Upravljanje nekretninama omogućava kompletno upravljanje i za objekte u izgradnji - Nova Konstrukcija je sekcija koja omogućava da se u posebnoj kategoriji promovišu objekti koji su u fazi gradjevinskih radova, sa kompletnim predodredjenim detaljima.
 • Upravljanje nekretninama kroz brzu pretragu

  Upravljanje nekretninama

  Jednostavn za upotrebu, kroz upravljanje nekretnina imate potpunu kontrolu nad oglasima i dodatne alate za naprednu pretragu pomoću koda, adrese ili reči iz opisa

 • Upravljanje fotogalerijom

  Upravljanje fotogalerijom

  Unošenje fotografija i tehničkih crteža, upravljanje dimenzijama fotografija i postavljanje Vašeg loga na svaku sliku

 • Brza pretraga nekretnina

  Brza pretraga nekretnina

  Kompletna interna pretraga oglasa sa serijom filtera za kompleksniju pretragu; lista rezultata sa kompletnim detaljima svih oglasa

Lista Klijenata-Vlasnika

Kompletna lista klijenti/vlasnici, sa filterima za pretragu po imenu, broju telefona, tipu klijenta. Kroz ovu opciju imate mogućnost povezivanja svake nekretnine sa vlasnikom i zahtevima za nekretninu.

Upravljanje-unakrsni zahtevi

Raskrsnice zahteva, sa filterima, će naći podudaranje izmedju Vaše ponude i zahteva klijenata. Tako da će se pored svakog oglasa pojaviti simbol koji ukazuje na podudaranje i zainteresovanost.

Upravljanje organizacijom obaveza

Organizujte obaveze, sastanke i planove agenata na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou. Integracija sa Google kalendarom i mogućnost štampanja zakazanih obaveza i planova.

Štampanje izveštaja aktivnosti

Kartica štampanje omogućava da izvršite štampanje raznih izveštaja, karakteristike nekretnina, listu klijenata, posećenost Vašeg sajta, štampanje postera, reklame za Vaš izlog.

Servis, Asistencija, Azuriranje, Program i još mnogo toga po povoljnoj ceni

Zahtev za Aplikaciju Kontaktirajte nas za izradu Vašeg sajta, naš tim će uvek biti na raspolaganju da za Vas nadje najbolje rešenje

Reklama na Monitoru

Povežite jedan monitor sa Vađim radnim kompjuterom i uljučite opciju da se pomoću animacije u slideshow-u prikazuje Vaša ponuda.

Upravljanje dokumentacijom

Upravljanje dokumentacijom omogućava arhiviranje interne dokumentacije agencije. Može biti sortiran po fasciklama i po Vašem izboru dostupan agentima.

Upravljanje Newsletter

U program je integrisan sistem kreiranja mailing liste i Newsletter-a. Jednostavnim klikom možete napraviti favorit listu Vaše ponude i slati potencijalnim klijentima.

Tabela karakteristika, verzije softvera i ponude za agencije za nekretnine

Tabela karakteristika Ovo su samo neke od funkcija sajta, pogledajte stranu
tabela karakteristika za više i kompletnije informacije.

Izrada Sajta za Nekretnine - GestionaleRe.it O NAMA

Izrada sajta za Nekretnine - GestionaleRe.it Srbija

Skype GestionaleRe.it Srbija - info@izrada-sajta-za-nekrenine.com